Området

Et levende nabolag med grøn natur, indkøb og station

Tag en pause fra Indre Bys travle sus, og træk jer tilbage til en af de skønneste bydele, København har at byde på – nemlig hyggelige Hvidovre. Her forenes fred og ro med nem afstand til smuk natur, men også til hverdagens mange bekvemmeligheder, der vitterligt omgiver jer fra denne adresse. 

Snedkerhaven er en ny, lille lukket vej i Hvidovre, som placerer jer centralt og tæt på alt, hvad I skal bruge i tilværelsen. Lige om hjørnet har I adgang til alskens dagligvarer i den store Føtex, og blot syv minutters gang fra hoveddøren har I Hvidovre Stationscenter med flere supermarkeder og småforretninger. Det er også her, I finder selve Hvidovre Station med flere buslinjer samt S-tog mod – blandt andet – København. På den måde kan I faktisk forlade jeres hjem og 20 minutter senere, inklusive gåtur og togtransport, stå på Københavns Hovedbanegård!

Natur er også et nøgleord, da Vigerslevparken blot ligger 150 meter væk. Den grønne, rekreative park byder på hyggelige stisystemer, som inviterer til gå- og løbeture i det fri, og undervejs kommer I både forbi legepladser samt idrætsfaciliteter. Der er desuden kun halvandet kilometer op til Damhussøen, hvilket gør det muligt at forlænge spadsereturen og nyde de smukke omgivelser langs stierne med kig til sø og eng – ren idyl. 

Du får derfor muligheden for at bo tæt på byliv og grønne oaser i Snedkerhaven.

1

Minimalistiske planløsninger

Lejlighederne byder på færre kvadratmeter men gode og rummelige planløsninger, hvor altanen eller terrassen tilbyder ekstra kvadratmeter til lejlighederne. 

2

Et levende nabolag

Der er kort afstand til både Vigerslevparken og Damhussøen, som byder på smukke grønne naturomgivelser midt i byen.

3

Bo tæt København

Tag en pause fra Indre Bys travle sus, og træk jer tilbage til en af de skønneste bydele, København har at byde på – nemlig hyggelige Hvidovre. 

Kontakt os

Newsec er udlejningsansvarlige på Snedkerhaven. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Kontakt os på telefon 45 26 01 02 eller e-mail boligudlejning@newsec.dk.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close