Interesseret?

Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller deltag på åbent hus

Sådan lejer du en bolig
Når du lejer en af Dades nye boliger i Snedkerhaven i Hvidovre, sker det via Newsec som både står for udlejningen og den daglige drift af ejendommen.

Ved reservation af en bolig udfyldes og underskrives et reservationsskema for den valgte ledige lejlighed. En reservation kan foretages direkte på det åbne hus hos Newsec tilstedeværende mæglere, eller efter fremmøde på et åbent hus ved telefonisk/mail kontakt.

Når reservationsskema er udfyldt, udfærdiges lejekontrakt, som sendes til lejers underskrift pr. e-mail med digital signering med NEM-id.

Senest 2 dage efter modtagelsen af lejekontrakten skal denne være returneret i underskrevet stand til Newsec ligesom depositum svarende til 3 måneders leje og 1. måneds husleje skal være indbetalt.

 

Lejemålene i Snedkerhaven kan ikke opsiges i de første 9 måneder af lejeperioden. Herudover er opsigelsesvarslet 3 måneder. 
Vil du leje bolig via Newsec i Snedkerhaven, må du ikke være registreret i RKI.

Interesseret? 
​Ring til Newsec på 45 26 01 02 eller deltag på åbent hus.

Der bygges 3 blokke i alt

Dades opfører 3 blokke herunder blok A, B og C. De alle har overtagelse samtidigt d. 15. september 2020.

 

Se billeder for oversigt over blokkene.

Kontakt os

Newsec er udlejningsansvarlig på Snedkerhaven. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Kontakt os på telefon 45 26 01 02 eller e-mail boligudlejning@newsec.dk. 

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close